15 webbyråer slogs om Läkare Utan Gränser, vinnare utsedd

In Drupal, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att ha utvärderat hela 15 olika webbyråer i en omfattande upphandling har Läkare Utan Gränser gjort sitt val. Pitchprocessen inleddes tidigare i höstas och efter en grundlig process står det klart att det är Digitalist som tar hem uppdraget.  De ska sköta strategisk och kreativ utveckling av de digitala plattformarna.

”– Vi sökte en byrå med en bred digital kompetens och förståelse för vår verksamhet. I letandet efter en sådan partner föll valet på Digitalist. Vi tror att Läkare Utan Gränser och Digitalist är en perfect match.”

Säger Johan Rosén på Läkare Utan Gränser. Läkare Utan Gränser har tidigare anlitat Rabash (som tog över efter Ziggy) för en Drupal 7 webb och Bool har hjälpt organisationen med en kommunikationsplattform baserad på SharePoint 2013.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Digitalist vinner nytt digitaliseringsuppdrag kring Dataportal.se värt 60 Mkr

Läkare Utan Gränser är Sveriges tredje största hjälporganisation, sett till insamlade medel. De kommande åren kommer organisationen fokusera på att skapa användarupplevelser som bättre stödjer organisationens syften och mål. Det innebär nya möjligheter och utmaningar för Läkare Utan Gränser, vilket kommer att utforskas i flera utvecklingsprojekt under 2020.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Gratis föreläsning om fördelarna med Mattermost som alternativ till Teams och Skype
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss