Drupal 7, Läkare utan gränser, Rabash, Ziggy Drupal, Nyheter

Rabash ersätter Ziggy för Drupal till Läkare Utan Gränser

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Drupalfokuserade Rabash är ny webbyrå och designleverantör till Läkare Utan Gränser. Därmed tar de över Drupal 7 användaren från Ziggy Creative Colony som tidigare levererade design en Drupal 7 till organisationen. Senast så pass nyligen som mindre än ett år sedan (!). Rabash känsla för design tillsammans med en bred teknisk kompetens avgjorde enligt Karin Andersen, ansvarig för informationsmaterial och webbproduktion, Läkare Utan Gränser. Under hösten lanseras en helt ny version av organisationens gåvoshop ”Ett lyckligt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det här stämmer inte riktigt. Ziggy har aldrig varit Läkare utan gränsers byrå, och vi har definitivt inte levererat några Drupallösningar åt dem.
    Vi redesignade hela deras webb, gjorde den responsiv, förnyade deras digitala profil och gåvoflödena för ungefär ett ett år sedan. Men den tekniska implementationen stod någon annan för. Den design som syns utåt på sajten idag juni 2014 är vi ansvarig för.
    /Mikael Zackrisson, marknadschef Ziggy

  2. Men det står fortfarande fel i artikeln, vi levererade inte någon “Drupal 7” till dem och vi var aldrig deras byrå.

  3. Tja Micke, Drupal nämns tidigt då det är systemval allt kretsar kring på MKSE. Har försökt förtydliga texten enligt ditt inlägg. Trevlig sommar!

  4. Vad kul att Ziggy jobbar med drupal! Bra med lite konkurrens.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.