19 nya sätt som Slack integrerar med Salesforce

In CXM, E-handel, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce och Slack? Det handlar om inte färre än 19 nya integrationer som sjösatts under 2021 och presenterades under nattens Dreamforce. De är:

Slack-First Sales: Säljare kommer att kunna komma åt, uppdatera och dela Salesforce-content direkt i Slack för att hålla team informerade om kunduppdateringar.

Slack-First Service: Ny ”expertfinder”-funktion så att team kan nå experter från andra team för att tillsammans lösa specifika kundproblem.

Slack-First Marketing: Byråpartners och marknadsföringsteam kan nu samarbeta i delad digital arbetsyta med integrerade Einstein AI-rekommendationer för en mer gemensam vy.

Slack-First Commerce: Ett verktyg för att identifiera handelstrender, får nya varningsfunktioner som hjälper teamet att lösa problem.

Slack-First Digital Experiences: CMS-integrationer som varnar interna och externa team när nytt innehåll publiceras.

Slack-First Platform: En low-code plattform med uppdaterade funktioner som gör det möjligt för team att skapa arbetsflöden E2E.

Slack-First Trailhead: Anställda kanDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce släpper moln för tillverkare, återförsäljare och finans inom bilindustin