19 nya sätt som Slack integrerar med Salesforce

In CXM, E-handel, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce och Slack? Det handlar om inte färre än 19 nya integrationer som sjösatts under 2021 och presenterades under nattens Dreamforce. De är:

Slack-First Sales: Säljare kommer att kunna komma åt, uppdatera och dela Salesforce-content direkt i Slack för att hålla team informerade om kunduppdateringar.

Slack-First Service: Ny ”expertfinder”-funktion så att team kan nå experter från andra team för att tillsammans lösa specifika kundproblem.

Slack-First Marketing: Byråpartners och marknadsföringsteam kan nu samarbeta i delad digital arbetsyta med integrerade Einstein AI-rekommendationer för en mer gemensam vy.

Slack-First Commerce: Ett verktyg för att identifiera handelstrender, får nya varningsfunktioner som hjälper teamet att lösa problem.

Slack-First Digital Experiences: CMS-integrationer som varnar interna och externa team när nytt innehåll publiceras.

Slack-First Platform: En low-code plattform med uppdaterade funktioner som gör det möjligt för team att skapa arbetsflöden E2E.

Slack-First Trailhead: Anställda kan [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]arbeta och utbilda sig i en enda Slack miljö.

Slack-First Analytics: Nya Einstein-analysfunktioner gör det möjligt för team att göra AI-drivna förutsägelser och ger meddelanden som hjälper team att hålla sig uppdaterade om relevant data och trender.

Slack-First MuleSoft:Nya funktioner gör det möjligt för användare att ansluta flera appar och data till Slack med klick, inte kod, och ta med automatiserade varningar i sina arbetsflöden.

Slack-First Quip: Den nya Quip -funktionen gör att säljteam kan bädda in Quip -dokument direkt i Slack, vilket möjliggör enklare samarbete och snabbare affärer.

Sedan finns det även något som kallas ”industry transform” med integrationer:

Slack-First Sustainability: Slack-First Sustainabilitys automatiska arbetsflöden och säkra frågeformulär i Slack Connect gör det möjligt för företag att påskynda sina planer för att nå milstolpar för koldioxidutsläpp med noll.

Slack-First Banking: Med nya funktioner kan banker skapa, dela och samarbeta om kontodetaljer i en enda Slack-kanal.

Slack-First Healthcare and Life Sciences: Slack-First Healthcare and Life Sciences låter team dela kunskap med dedikerade onboarding-kanaler, bots och varningar.

Slack-first Philanthropy: Anställda kan nu donera, frivilligt och dela information om sin aktivitet med sina kollegor direkt i Slack.

Slack-First Nonprofit: Slack-First Nonprofit låter organisationer samarbeta över en enda plattform. Det tillåter nu också ärendehanterare att integrera interna och externa partners i Slack för att effektivisera kommunikationen om klientärenden och tillhandahålla dagliga sammandragningar för att uppdatera klientens framsteg.

Slack-First Education: Ansluter lärare, personal och studenter för att hjälpa dem att hålla sig på rätt spår. Success Alerts -appen för Slack gör det möjligt för lärare att meddela rådgivare om studenters oro.

Clips: Clips minskar behovet av långa möten och förbättrar asynkront samarbete. Med Clips kan användare dela video- och ljudinnehåll i kanaler och titta på dem i egen takt. Även med sökbara transkriptioner.

Slack Connect: Slack Connect tillåter nu kunder att ansluta till partners som inte är befintliga Slack -användare, vilket ger kunderna möjlighet att sponsra kanaler med externa partners.

GovSlack: En version av Slack med avancerade säkerhets- och efterlevnadsfunktioner, avsedd för myndigheter.

[/ppp_patron_only]
Vi har mer på samma ämne:  Sopra Steria ska bli stora på Salesforce med nysatsning och riktat traineeprogram