Dyson utmanar Electrolux digitalt med Magento och Sitecore

In Magento 2, Nyheter, Omnikanal, Sitecore 8 by Martin Edenström

Dyson har aggressivt gått in på den svenska marknaden för att utmana självaste Electrolux inom paradgrenen dammsugare. Digitalt har Dyson valt att köra en ackompanjerande Magento 2 installation på shop.dyson.se framtagen av svenska Magento Global Elite Solution-leverantören Vaimo.

Dyson satsar på sladdlösa handdammsugare med egen design och stark sugkraft. Shoppen är uppbyggd med förtroendefaktorer, rutnät av content och commerce, listor med anledningar att köpa samt ett språkval. Det finns ett standard inloggningsförfarande för existerande kunder. Väldigt mycket känns faktiskt standardiserat på Magento-installationen. Vaimo är kända för att kunna pressa priser med standardutbud levererade på bara veckor.

Sitecore- och Episerver-partnern Amaze i England fick ta fram huvuddomänen (inkl. dyson.se) och valde då att lägga allt på en Sitecore customer experience lösning. Den närvaron är mer inspirerande med större produktbilder och information om olika användningsområden.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

Dyson utmanar Electrolux digitalt med Magento och Sitecore redigerades: januari 12th, 2018 av Martin Edenström