Tierra.se sjösätter sin Magento lagom till högsäsongen

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu en av Magento utrullningarna från Vaimo och Naturkompaniet. Nu är det Tierra.se som går live på PHP-plattformen. Med en projektplan om 14 veckor, en projektbudget om 530 timmar satte teamet ihop e-handeln som rymmer över 7000 produkter.

Utmaningen enligt Vaimo var att få till varumärkets design och känsla och föra in det i e-handeln.

Erik Tjerneld, Brand Manager på Tierra, säger:

0h
tog projektet att genomföra

”- Den nya webbplatsen fungerar riktigt bra då den verkligen lägger tonvikten på Tierras produkter. Just nu arbetar vi med att fylla webbplatsen med ännu mer innehåll, såsom produktfilmer.”

Den responsiva webben har även integration med Exigus DAM för hantering av produkter, Instagram-flöde samt JPI frontend för att kunna välja färg och storlek.

Vaimo har på sistone även släppt nya e-handlar för Triumph (på en 270h budget) och Filippa K med en Adobe Scene 7 integration (samt en 1800h budget).

Tierra grundades 1983 och ingår i Fenix Outdoor Group, där syftet är att göra plagg som skyddar mot väder och vind, i varje aspekt av friluftslivet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Edblad sjösätter nytt datadrivet loyalty och MA projekt på ny plattform

Leave a Comment