Accenture Interactives fysiska flopp i Cannes, inget bumpade alls

In API, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Accenture har svårt att slå sig in bland de coola killarna i Cannes. Accentures mer hippa enhet Accenture Interactive ville i år ta plats på Croisetten genom att både sponsra event, hålla möten och ha en egen yatch. Men deras stora satsning var en eget, fysiskt armband kallat Connect Band som delades ut till kunder och intresserade. Tanken var att de lättare skulle kunna dela kontaktuppgifter sinsemellan. Genom att "bumpa" två armband in i varandra. Idén...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.