Acquia öppnar alla dörrar, i nytt partnerskap med tre e-handelsföretag

In CXM, Drupal, E-handel, Elastic path, Gratis, Modul / Extension, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Acquia och Drupal verkar ångra att de inte lagt mer krut på att stödja och lyfta "egna" Ubercart eller Drupal Commerce de senaste åren. Nu går det kommersiella bolaget bakom Drupal in i ännu ett samarbete med ett e-handelsföretag. Idag är det amerikanska BigCommerce och deras headless-anpassningar de senaste kvartalet (under namnet "BigCommerce Commerce-as-a-Service") som anses utgöra en perfekt match med omdöpta Acquia Lift personalisering. Och även i det större sammanhanget med numera, så bekant klingande, gruppnamnet Acquia...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon