Adobe byter säljstrategi, söker fler specialiserade partners i Norden

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe AEM ska inte enbart säljas av Adobes egna säljare, en strategi som gällt i mer än ett decennium. Nu 2015 öppnas även dörrarna för fler externa, lokala partners. Men det krävs en del för att bli betrodd av Adobe.Adobe söker specialiserade Adobe Experience Manager partners i Norden som kan visa upp runt 10 certifierade inom en disciplin. Det kan vara svårt då t ex de nuvarande lokala AEM-leverantörerna främst har en handfull, knappt det, som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment