Adobe Firefly AI för över 100 språk

In Adobe AEM, AI, ChatGPT, Machine Learning, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobes hype’ade AI-webbtjänst Firefly, direkt integrerad i Photoshop, Express och Illustrator, har fått nytt stöd för textinstruktioner på över 100 språk. Vilket gör det ännu enklare för användare att generera bilder och texteffekter. Firefly ska sedan lanseringen några månader sedan ha genererat över 1 miljard bilder.

0 st
språk går att använda som UI:are
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”– Vi har blivit förundrade över hur kreatörer har använt Firefly för att skapa hundratals miljoner underbara bilder och texteffekter, vilket gör det till en av Adobes mest framgångsrika beta-versioner någonsin på bara tre månader. Dagens tillkännagivande handlar om att göra Firefly tillgängligt för fler människor på deras språk, så att de kan fortsätta att utnyttja vår unika modell för att ge liv åt sin fantasi och skapa tillgångar av högsta kvalitet som är säkra för kommersiell användning.”

Säger Ely Greenfield, CTO, Digital Media på Adobe.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så fungerar nya Adobe Firefly generativa AI-tjänster