Adobe kundupplevelsemaxar på Tesla-skärmar och med mobiligenkänning i butik

In Adobe AEM, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

" - Digitalt och analogt är två områden som fungerar väl ihop. Analoga enheter bör förses med digitala touchpoints och så här ser Adobe på det." MKSE är på ExCel i London och lyssnar till när Bred Rencher och co. berättar allt de har att säga om hur Adobes vill göra framtiden enklare för marknadsförare och innehållsägare. Årets genomgång av en numera åtta produkter omfattande produktsvit avrundades i ett livecase.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”Management by Fireworks” var bäst från RBS @rbsgroup tidigare analysarbete och hantering av nya produkter. Vi tände, det smällde, alla tittade och applåderade. Sedan var det över. Nu springer ingen.

Leave a Comment