Adobe kundupplevelsemaxar på Tesla-skärmar och med mobiligenkänning i butik

In Adobe AEM, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

" - Digitalt och analogt är två områden som fungerar väl ihop. Analoga enheter bör förses med digitala touchpoints och så här ser Adobe på det." MKSE är på ExCel i London och lyssnar till när Bred Rencher och co. berättar allt de har att säga om hur Adobes vill göra framtiden enklare för marknadsförare och innehållsägare. Årets genomgång av en numera åtta produkter omfattande produktsvit avrundades i ett livecase. Det tillsammans med egna kunden Dunkin'...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. “Management by Fireworks” var bäst från RBS @rbsgroup tidigare analysarbete och hantering av nya produkter. Vi tände, det smällde, alla tittade och applåderade. Sedan var det över. Nu springer ingen.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.