Adobe tar sig an Brand Management Platforms med egna Creative Cloud Express

In Adobe AEM, CXM, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe ser behovet av att snabbare kunna producera innehåll för stories och blixtkampanjer och vill med dagens lansering av Creative Cloud Express vara stöd här. De vill inte se alla nya Brand Management Platforms som Frontify och Bannerflow ta över Adobes roll som Art Directorns bästa vän. Adobes integrerad webb-och mobilprodukt kallas Creative Cloud Express och ska göra det enkelt att skapa och dela innehåll, från inlägg för sociala medier och stories till inbjudningar och marknadsföringsmaterial som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon