Adobes onlineerbjudande med Experience Manager omsätter 16,4 miljarder

In Adobe AEM, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

MKSE.com spekulerade 2014/2015 i att Adobe spenderat över fem miljarder dollar på alla förvärv inom egna sviten av kundupplevelsehanterande, integrerade produkter. De siffrorna har sedan dess bekräftats i andra sammanhang (fem miljarder dollar i M&A nämndes 2016/2017). Och då är det väl dags att ta lyssna in på de senaste siffrorna gällande hur det går med miljardinvesteringarnas återbetalning? Den senaste kvartalsrapporten med gällande och spekulativa siffror för helåret 2017 visar att Adobes onlineerbjudande Marketing Cloud numera totalt omsätter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon