Aftonbladet väljer Google-baserade Lumapps Social & Collaborative Intranet

In API, Google Voice etc, Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Aftonbladet välkomnar november med sitt nya intranät Aftonbladet Buzz. Framtaget internt tillsammans med prisvinnande Lumapps Social & Collaborative Intranet. Lumapps satsar hårt på sin integration mot G Suite och Google Cloud, som Schibsted använder sig av. Hela lösningen är byggd ovanpå Google Cloud Platform för snabbhet och prestanda. Dessutom finns single sign-on mot hela Googles företagssvit. Andra användare av den nya typen av intranät är Veolia med 100 000 användare, Norauto och TMX Group. Lumapps har åtta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon