Alibaba och JD.com tar fram lyxalternativ till egen e-handel, hot mot brand stores

In Nyheter, Omnikanal, Online Marketing, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under hösten och vintern har fler alternativ till egna on-premise e-handelslösningar eller inhyrda SaaS lösningar á la Salesforce Commerce Cloud dykt upp. Det är världens ledande e-handelsföretag som inte längre ser någon vits att ledande fashion retailers vänta i år på att bygga, eller konfigurera, sina egna brand stores. Inte för den kinesiska lyxmarknaden hur som helst. Nya JD.com Toplife baseras på teknik från delägda, brittiska Farfetch.com som företaget i somras gick in med 3,23 miljarder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon