Allsvenskan24 ny från Nyheter24 på Escenic

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

En första systersajt från Nyheter24.se (på Escenic) har dykt upp. Tabloidsajten väljer en liknande domänstrategi som de större mediehusen och döper satsningen till Allsvenskan24.se. Sajten bygger till stor del på spelar- och läktarbloggar. Ehsan Fadakar blir den ansvarige som hoppas tjäna sig en slant då besökare ska klicka sig runt på Allsvenskan24. När tyska Taz/Die Tageszeitung fick reda på affärsmodellen fick Nyheter24s medarbetare öknamnet "klickhoror". I  mars var Nyheter24 i blåsväder efter att MKSE avslöjat att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.