El País designer bakom nya Dagensmedia.se

In CDP, DMP, Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För första gången på lång tid har Talentum godkänt en budget för att designa om Dagensmedia.se. Nu mer mobilanpassad och bättre lämpad för dagens native- och mobila annonsformat. Nya Dagensmedia.se har i samband med detta blivit aningen luftigare och mer lättläst. Chefred. Niclas Rislund berättar att designen är framtagen i samarbete med Rickard Frank, tidigare kreativ chef på Dagens Nyheter, som nu driver den egna byrån Rickard Frank studio. Det finns ingen infinity-scroll med artiklar, men...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon