Alltomstockholm.se relanseras på Escenic

In Escenic, Nyheter by edenstrom4 Comments

Aftonbladet (Schibstedt) drar in ännu en sajt på sin Escenic plattform. Alltomstockholm.se relanseras på Escenic Content Engine med hjälp av Escenic Event Engine. Vad hittar vi där? Ida Lithells gäng har byggt en luftigare, ljusare och bredare sajt. Vänsterställd och fler samt större bilder till varje artikel. En liten AJAX-kalender i toppen. Fortfarande inga friendly-URL:s, men som URL-ändelse har man valt ".aos". Dessutom har funktionaliteten helt klart fått ta ett steg tillbaka. Communityt finns inte kvar vid...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @bjornlilja: Givet. Glömde den, i Valtechs Polopoly lösning för DN finns ju både stjärnor och kommenteringsmöjlighet.

  2. @bjornlilja: Givet. Glömde den, i Valtechs Polopoly lösning för DN finns ju både stjärnor och kommenteringsmöjlighet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.