Amazon Sverige först om 3 år, säger ansvarig från Amazons europeiska digitalsatsning

In Amazon, Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det blir inte alls Amazon Sverige till Black Friday i höst, som Rankona Mazons grundare var så säker på. En insatt tipsare berättar för MKSE.com att han är en del av det omfattande teamet som just bygger Amazons alla kommande, europeiska digitalsatsningar. Utvecklingen av Amazons europeiska hemsidor ska nämligen just nu ske på plats i Luxemburg. Ett land där även Amazon tidigare bekräftat, i offentlig information, att de har hundratals egna "Amazonians" anställda. Och det är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon