AMP-sidor succé i Sverige, 400% snabbare sidor värt missade annonsintäkter

In Google Voice etc, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Google Accelerated Mobile Pages (AMP) Project håller på att bli en succé. Även i Sverige. Knappt några medieföretag eller större innehållsägare under 2017 verkar våga ligga utanför Googles mobila, snabba open source-baserade sökresultat direkt på Google-servrar.Trots att den nuvarande varianten faktiskt redovisar att besökaren befinner sig på en typ av temporär lösning på Google-servrar (se bild, står kvar i URL:en) med för gemene man rätt svårtolkat nedstängnings-kryss (se bild) i övre vänstra hörnet. Som tar besökaren direkt tillbaka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment