Användarna måste hitta rätt, SVT designar om Fjärrkontrollen intranätet

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Office 365 SharePoint Online, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SVT har avslöjat fler nya detaljer om 2020-releasen av egna SiteVision och Sharepoint kombinationen och intranätet Fjärrkontrollen. Redan förr-förra hösten avslöjade den statliga televisionen att personalen skulle få ett nytt intranät för att bättre knyta samman de olika SVT-kontoren och verksamheterna. Budgeten var på 5 Mkr och en detalj med projektet var att SiteVision CMS anpassades för att se ut som Sharepoint (!) för igenkänning och snabbare acceptans. Sharepoint ska tydligen vara ett välkänt system inom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon