SVT bygger nytt intranät för 5 Mkr, SiteVision installation med ”SharePoint-design”

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Inledningstalare vid höstens Smarta Intranät, en av de största eventen inom området i Sverige, är SVT och intranätansvarige Johan Simon. Han berättade om det omfattande projektet "Fjärrkontrollen intranät" som under 2018 rullats ut för samtliga runt 3000 anställda på SVT. SVT intranät återfinns numera på en SiteVision CMS. Främst för det goda redaktionella stödet och det åtråvärda UI:t, användargränssnittet. Däremot fick projektets designers en oväntad utmaning tidigt. Projektteamet frångick direkt SiteVisions standardmallar och valde istället...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon