Årets bästa Kundo forum tillhör Barncancerfonden, IP-Only och Markslöjd

In Nyheter, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kundo har utsetts årets bästa kunder på egna Forum-, Mail, Chat och Sociala mediermjukvaran. Det blev i år Barncancerfonden tog hem priset för årets bästa "Kundoforum 2018". Andraplatsen delades av kundokunderna IP-Only och Markslöjd AB. Årets bästa redaktör i Kundo utsågs även, priset gick till Hanna Lindbom på Adlibris. Kundo grundades av Valtech-avhoppare och omsätter numera hela 18 Mkr. Nästan imponerande 100% omsättningsökning från helåret 2016 och Kundo har även haft en kraftig tillväxt åren innan. Bolaget har gått med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon