ArjoHuntleigh valde MyLive socialt intranät

In Intranät, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Onesys sociala intranät MyLive säljs till medcombolaget ArjoHuntleigh med 4 500 anställda. ArjoHuntleigh har verksamhet i 33 länder och en stor del resande personal. Mobilitet var viktigt vid valet av plattform. Onesys säger sig slagit bl a SharePoint och EPiServer i upphandlingen. Projektet startade i månadsskiftet mars/april och leveransen är beräknad till i slutet på maj. Arne Johansson i Eslöv i Skåne grundade ARJO 1957. ArjoHuntleigh.com körs på en gammal VB-lösning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.