ASSA Abloy väljer HCL Commerce och Magento, Informatica nytt PIM-system

In Nyheter, Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, CXM, E-handel, HCL Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: MKSE.com får uppdaterad feedback från HCL om valen ASSA Abloy Group ska ha gjort för CX- och ehandelsplattform på sistone. Gällande både B2B och B2C uppsättningarna. De installationer av Bizzkit Ecommerce för Yale, Lockwood och Medeco som vi skrev om häromveckan att den danska partnern står bakom visar sig ha några år på nacken. Numera ska istället låsjätten framförallt valt HCL Commerce (tidigare IBM WebSphere Commerce Version 9) för sina större e-handelsinstallationer 2019 och 2020 menar bolagets Nordic GTM Leader Commerce & Marketing Magnus Jahrl i ett uttalande till MKSE.com.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stora förväntningar på DCongress 2024 inom branschen, störst har BigCommerce

ASSA-Abloy är en aktiv HCL tjänstekund på egna HCL Commerce installationer. I ett nyare 2020-projekt ska de redan vara på väg till senaste versionen av HCL Commerce. Magnus Jahrl berättar samtidigt att de även nyligen har valt Informatica som PIM system för alla installationer. Men ASSA Abloy skriver även själva i nya e-handelsrekryteringsannonser att de även fortfarande tänkt sysselsätta de Adobe Magento 2 installationer som de har inom bolaget. ASSA ska även vara en relativt ny Adobe AEM användare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ASSA Abloy nytt CX-jättekonto för Adobe AEM

Bizzkit Ecommerce installationerna för Yale, Lockwood och Medeco som Bizzkit Ecommerce fortfarande listar på egna webbsidorna ska vara så pass gamla som från 2009, påpekar HCL för MKSE.com.