Assa Abloy One Web valde Bizzkit e-handelslösning för Yale, Lockwood och Medeco

In Amazon, CDP, DMP, CXM, DAM, E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Den danska e-handels och omnikanalslösningen har liksom många andra e-handelsplattformar och projekt levt upp under pandemin. Med ny tillväxt och momentum ska Bizzkit valt fokusera på svenska marknaden och att vinna nya, svenska kundkonton. En av dessa är självaste Assa Abloy som ska ha valt att skrota flera andra tekniska plattformar, lagt ned en ineffektiv katalogproduktion och med en ny e-handelssatsning sänka sina totala omkostnader. Målet var även att i e-handeln utnyttja synergierna mellan de många...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon