Återskapa hel sajt på ett klick med kommande Adobe Experience Manager

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Hur mycket drag-n-drop vill ni ha för kommande produktnyheter? En hel del tror Adobe AEM:s labbverksamhet enligt en Sneaks-demo. Den eventuellt kommande funktionen AEM XD inom Experience Manager erbjuder möjligheten att återskapa hela webbplatser när en ny produkt släpps. Tillsammans med kunden Audi har ett exempel tagits fram där en bilmodells all content, relationer, berörda objekt, översättningar etc. går att samla med ett klick. I en redaktörsdator med bra processorkapacitet går det sedan att erhålla en heltäckande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”Om 0 år kan funktionen vara en del av AEM”

    WTF betyder det?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.