Återskapa hel sajt på ett klick med kommande Adobe Experience Manager

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Hur mycket drag-n-drop vill ni ha för kommande produktnyheter? En hel del tror Adobe AEM:s labbverksamhet enligt en Sneaks-demo.

Den eventuellt kommande funktionen AEM XD inom Experience Manager erbjuder möjligheten att återskapa hela webbplatser när en ny produkt släpps.

Tillsammans med kunden Audi har ett exempel tagits fram där en bilmodells all content, relationer, berörda objekt, översättningar etc. går att samla med ett klick. I en redaktörsdator med bra processorkapacitet går det sedan att erhålla en heltäckande grafisk vy (se bild nedan), snarlik ett Visio-träd, där allt visualiseras. 

Om 0år
kan funktionen vara en del av AEM
Ska sedan en ny Audi-modell introduceras går det att kopiera hela ”trädet” och bara byta ut bildmaterial för att introducera en ny bilmodell med samma content, relations-uppbyggnad etc. på kort tid. En aningen vansklig, men så klart tidssparande variant av att jobba med snabbt introducerade varumärken och produktnyheter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Schwarzkopf personaliserar baserat på hårfärg och stil med hjälp av nya Adobe genAI

Kommentarer

  1. ”Om 0 år kan funktionen vara en del av AEM”

    WTF betyder det?

Leave a Comment