Avståndsmätning, livsstilsdata och personalisering i CDP ökade bilföretagets onlineförsäljning med 10%

In Nyheter, Analys / Statistik, CDP, DMP, CXM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

BCG, Boston Consulting Group, har gjort flera närmanden mot marknadsförare i sin tjänsteportfolio på sistone. Detta datadrivet med hjälp av t ex CDP i arbetet mot kund. Nu till hösten har managementkonsultfirman även visat upp några nya case, hur de under pandemin kunnat hjälpa olika kunder. BCGs erbjudande mot marknadsförare i Sverige leds av Olof Darpö. BCG påpekar att flera olika företag kommit olika långt inom hur de använder CDPs för att skapa mer personaliserade upplevelser baserat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon