Behovet av Sharepoint i Sverige

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom2 Comments

Det svenska dagsbehovet av Sharepoint är svårbedömt. Nyligen visade siffror att plattformens försäljningssiffror inte alls motsvarar den hype produkten har på ECM och CMS marknaden.

Konsultmäklarna på eWork efterfrågar har enbart en roll för hela Sverige. Manpower 8 roller, men flera av dessa är standardannonser från Cybercom, Elan och Itera. AMS ger hela 75 träffar men flera av dessa är samma ”CV-bank föda” som fanns på Manpower och har legat där sedan i juni.

Undrar om Microsoft får tillbaka de pengar bolaget satsade på att utbilda partners. Microsoft ska ha pyntat upp till 80 procent av partners samtliga kurskostnader inom Sharepoint MOSS och WSS så sent som i somras.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hertz byter intranätplattform, nöjda med Sharepoint och Facebook Workplace

Microsoft får tänka igenom om det är Windows SharePoint Services (WSS) som många nöjer sig istället för att ta in relativt dyra Microsoft Office SharePoint Server (MOSS)?

Kommentarer

  1. …och det är i MOSS som publiceringsstödet finns. Det är en funktion som är relativt oupptäckt för extern publicering. Tungjobbat men trots allt ett verktyg för publicering ;-)

  2. …och det är i MOSS som publiceringsstödet finns. Det är en funktion som är relativt oupptäckt för extern publicering. Tungjobbat men trots allt ett verktyg för publicering ;-)

Leave a Comment