Behovet av Sharepoint i Sverige

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom2 Comments

Det svenska dagsbehovet av Sharepoint är svårbedömt. Nyligen visade siffror att plattformens försäljningssiffror inte alls motsvarar den hype produkten har på ECM och CMS marknaden. Konsultmäklarna på eWork efterfrågar har enbart en roll för hela Sverige. Manpower 8 roller, men flera av dessa är standardannonser från Cybercom, Elan och Itera. AMS ger hela 75 träffar men flera av dessa är samma "CV-bank föda" som fanns på Manpower och har legat där sedan i juni. Undrar om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. …och det är i MOSS som publiceringsstödet finns. Det är en funktion som är relativt oupptäckt för extern publicering. Tungjobbat men trots allt ett verktyg för publicering ;-)

  2. …och det är i MOSS som publiceringsstödet finns. Det är en funktion som är relativt oupptäckt för extern publicering. Tungjobbat men trots allt ett verktyg för publicering ;-)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.