Behovet av Sharepoint i Sverige

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom2 Comments

Det svenska dagsbehovet av Sharepoint är svårbedömt. Nyligen visade siffror att plattformens försäljningssiffror inte alls motsvarar den hype produkten har på ECM och CMS marknaden. Konsultmäklarna på eWork efterfrågar har enbart en roll för hela Sverige. Manpower 8 roller, men flera av dessa är standardannonser från Cybercom, Elan och Itera. AMS ger hela 75 träffar men flera av dessa är samma "CV-bank föda" som fanns på Manpower och har legat där sedan i juni. Undrar om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. …och det är i MOSS som publiceringsstödet finns. Det är en funktion som är relativt oupptäckt för extern publicering. Tungjobbat men trots allt ett verktyg för publicering ;-)

  2. …och det är i MOSS som publiceringsstödet finns. Det är en funktion som är relativt oupptäckt för extern publicering. Tungjobbat men trots allt ett verktyg för publicering ;-)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.