Blomsterlandet släpper ny e-handel med integrationshub på Episerver Commerce, demo på DCongress

In Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Blomsterlandet har kastat ut en tidigare e-handelslösning och fokuserat på hastighet, kundupplevelse och konvertering i sin nya Episerver Commerce med en mer snabbladdande front-end i React.js. Data från flera källor ska ha samlats ihop i en så kallad integrationshub som gör det möjligt att bygga nya lösningar för andra kanaler än e-handeln – till exempel appar och butikslösningar. Blomsterlandet är en svensk kedja med 61 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet ska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon