Förbättrad service med Blomsterlandets nya intranät

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Först Interflora tidigare i våras, nu har även Blomsterlandet valt att bygga sitt nya intranät på SiteVisions intranätpaketering Social Collaboration. Som ett led i att upprätthålla och utveckla en god service satsar Blomsterlandet på ett nytt intranät med funktioner för kunskapsdelning och erfarenhetsutbyte. Blomsterlandet är en svensk butikskedja som utöver sina produkter vill bli igenkända för att erbjuda sina kunder stor kunskap, service, inspiration och ett högt engagemang. Samma värden ska även kommuniceras i det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon