BMW Sverige omdefinierar kundresan, skippar tredjepartsstöd för direktförsäljning

In Nyheter, Adobe AEM, CXM, Java by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: BMW Sverige har släppt en ny kundupplevelsetjänst som ska ta bolaget "bortom bilkonfiguratorn". Den kallas Digital Sales Advisor eller Adjust to Life och bygger på att användaren fyller i hur många som finns i hushållet, om plats för barnstol behövs, extra bagageutrymme etc. Därefter visas alla modeller som fyller behoven och om det finns någon bil i lager. Det ska även gå att definiera ”vad man gillar”. Sitta högre eller lägre, är man lite lugnare,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $0.01 or more
Unlock with Patreon