Bollé släpper e-handel och B2B programsplattform på Salesforce Commerce Cloud

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bollé, som når den svenska marknaden via ett återförsäljarnät, har lanserat en egen brand store och ny omfattande e-handel. Allt på en ny Salesforce Commerce Cloud SaaS-installation. Nya bolle.com säljer företagets goggles samt andra cykel, MC och skidhjälmar och tillbehör. Bollé har i oktober även lanserat sitt nya digitala B2B program och plattform. "Vi strävar efter att ge våra återförsäljare optimala förutsättningar så att de kan erbjuda våra slutkunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi har investerat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon