Byråns Adobe AEM-ramverk fixade lansering av 20 världskända varumärkessajter på 12 månader

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Alla Adobe Experience Manager-projekt behöver inte bli gigantiska 4-5 års utrullningar som de för SJ (5 år), SAS eller något av bilmärkena (BMW, Audi m fl är alla utdragna, fleråriga projekt). Leverantörerna har äntligen lyckats bättre med rekryteringen, internutbildningen samt blivit mer erfarna och framförallt snabbare. Inte helt utan smarta egna verktyg som egna utvecklarramverk för UX och kod.

0st
större sajter byggdes och lanserades under mindre än 1 års tid

Den flerfaldigt prisbelönta byrån 3|SHARE i USA har de senaste åren hjälpt sin ägare Publicis att bli “Adobe Partner of the Year” både 2015 och 2016, berättar att de för namnkunniga kunden Wonderful Company lyckats rulla ut 20 olika varumärkessajter under 12 månader.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  150 utvecklare i 14 agila team har byggt om SJ.se bokningssystem

Wonderful Company står bakom populära varumärken samt POM Wonderful juice, Teleflora och Franklin Mint.

3|SHARE, sedan sammanslagningarna/samarbetet numera en del av SapientRazorfish/DigitasLBi, strävar efter en byråkultur med hög nivå av tekniskt kompetens. Hela 40% av deras experter är AEM certifiede och det har lett till närvaro i åtta länder och 32 pågående AEM projekt.

AEM-byrån såldes bara 3 år efter starten och har byggt mycket av sin framgång på egna utvecklar- och UX-ramverket SWIFT for AEM.

Det råder viss kutym att vara ytterst transparent i sin redovisning av projectscope, team och budget. Svenska Vaimo, en av världens ledande Magento 2 leverantörer, berättar i detalj ned till minsta timmen hur fort deras projekt går. Ofta då de har rätt imponerande projekthastighet att redovisa.

Leave a Comment