CEM – Vad det egentligen är!

In Nyheter, Oracle WebCenter Sites, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MKSE.com har hittat en någorlunda representativ lista över vad CEM (tidigare även känt som stora delar av "CRM") skulle kunna definieras som. Mer anpassat för oss från CMS svängen. Det är Forrester som i sin rapport The Forrester Wave™: Web Content Management For Online Customer Experience, Q3 2011 listat följande egenskaper som inititativ som tyder på Customer Experience produktstöd. Delivery to mobile devices Video streaming or downloading Rich internet applications (AJAX, Flash, etc.) Content targeting based...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. De myntar begreppet CXM i rapporten, inte CEM, och det är inte samma som CRM. Det “nya” är att CMS-utvecklare nu satsar på att utveckla stöd för personalisering genom målgruppsdefinition och måluppfyllelser kopplade till innehåll. Detta kräver fler kompetenser från marknaden i utvecklingen av framgångsrika CXM-webbprojekt, både hos leverantörer och kunder, vilket bidrar till att webben kommer bli ännu viktigare i företags strategiarbete framöver. CXM-plattformar ger oss nya möjligheter att bygga smarta webbplatser som anpassar sig efter vad besökaren visar intresse för samt för att lära oss mer om våra kunder. Detta borgar för att vi kommer få betydligt bättre service och upplevelser som konsumenter på nätet i framtiden. 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.