CEM – Vad det egentligen är!

In Nyheter, Oracle WebCenter Sites, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

MKSE.com har hittat en någorlunda representativ lista över vad CEM (tidigare även känt som stora delar av "CRM") skulle kunna definieras som. Mer anpassat för oss från CMS svängen. Det är Forrester som i sin rapport The Forrester Wave™: Web Content Management For Online Customer Experience, Q3 2011 listat följande egenskaper som inititativ som tyder på Customer Experience produktstöd. Delivery to mobile devices Video streaming or downloading Rich internet applications (AJAX, Flash, etc.) Content targeting based...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. De myntar begreppet CXM i rapporten, inte CEM, och det är inte samma som CRM. Det ”nya” är att CMS-utvecklare nu satsar på att utveckla stöd för personalisering genom målgruppsdefinition och måluppfyllelser kopplade till innehåll. Detta kräver fler kompetenser från marknaden i utvecklingen av framgångsrika CXM-webbprojekt, både hos leverantörer och kunder, vilket bidrar till att webben kommer bli ännu viktigare i företags strategiarbete framöver. CXM-plattformar ger oss nya möjligheter att bygga smarta webbplatser som anpassar sig efter vad besökaren visar intresse för samt för att lära oss mer om våra kunder. Detta borgar för att vi kommer få betydligt bättre service och upplevelser som konsumenter på nätet i framtiden. 

Leave a Comment