CMS-bolaget löser kompetensbrist med återinfört tjänsteerbjudande. Ska vara bättre på ”Best-practice Ops”

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är stor brist på kompetent och pragmatisk IT- och kanske specifikt CX och Martech-kompetens. Det har lett till några märkligare tillskott till snabbutbildningsfloran som t ex Salesforces 12-veckors kurser tillsammans med Academic Work i Stockholm som ska skapa nya SFDC-proffs åt sina kunder (främst för Volvo Cars i år). Tankarna går till när dotcom-boomen ledde till några få veckors utbildningar där uteliggare (!) skulle omskolas till HTML-proffs i slutet av 1999.

En alternativ lösning kan vara att återinföra tjänsteerbjudandet hos programvaruföretagen. OpenText från Kanada var en större spelare en gång i tiden med produkter som RedDot CMS (idag OpenText Web Site Management). Sedan dess har det varit tystare om dem. Bolaget har ändå fortfarande hela 14 307 anställda 2021 och hela 3000 av dessa ska nu göras tillgängliga som expertkonsulter. NyaDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce köper upp Airkit.ai no-code stöd för e-handlare


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon