Volvo Cars sätter upp egen Salesforce Academy intensivutbildning

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det klarnar vilka svenska kunder som söker nyutbildad och junior Salesforce kompetens. Så akut att de tvingas ta fram den via nya intensivutbildningar skötta av ledande Salesforce-partners. En av dessa är börsaktuella Volvo Cars som tillsammans med Salesforce, partners och Academic Work tagit fram en 12 veckors intensivutbildning under namnet ”Volvo Cars Salesforce Academy boot camp” för att lösa kompetensbehoven.

”- Det råder en generell kompetensbrist på Salesforce-marknaden och behoven ökar snabbt. Som strategisk Salesforce-partner hjälper vi våra kunder att nå sina affärsmål genom förändringsledning och implementation av Salesforce. Våra kunder har även behov av att bygga upp sin interna Salesforce-kompetens och digitala mognadsgrad. Volvo Cars Salesforce Academy bygger på ett samarbete mellan Fluido och Volvo Cars, där vi tillsammans säkerställer både dagens och morgondagens kompetensförsörjning inom Salesforce genom att utbilda och coacha business analysts och utvecklare. Detta är ett framgångsrecept som gynnar alla parter. Vi har redan fler initiativ på gång och vi kommer se mer av detta framöver.”

Säger Daniel Zetterberg Sverigechef på Fluido.

”– Det är väldigt spännande att följa utvecklingen inom molntjänster och alla viktiga jobb Salesforce skapar. Att vi då kan erbjuda motiverade individer en snabb väg till ny digital kompetens och fylla kompetensgapet i ekosystemet känns fantastiskt. Intresset för att byta karriär ökar men samtidigt kan tröskeln in i IT-branschen upplevas hög, här har vi tillsammans med Salesforce och Academic Work tagit fram en 12 veckors intensivutbildning som leder direkt till jobb.”

Säger Fredrik Bardon, Managing Director på AW Academy. Infosys Fluido berättade även tidigare i veckan hur bolaget är en av de första att ta sig an nya Trailblazer GrowthDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  TikTok inleder samarbeten med Hubspot och Salesforce för B2B-marknaden


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon