Columbus bygger CX och CXM-enhet, rådger Norwegian, Virgin Mobile och On Clouds

In CXM, E-handel, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ehandelsfokuserade Columbus har efter danskarnas övertagande 2017 breddat sig på flera sätt. Dels syns det nya moderbolagets fokus på Microsoft Dynamics 365 och affärssystemsrådgivning här och var, numera även på den svenska marknaden. Dessutom har man valt att bredda sig med rådgivning inom CXM, CX och kundupplevelse. Som annars främst de webb- och appfokuserade byråerna och sällskapen sysslat med. Bland annat genom Elite Hotels tidigare CRM-chef Louise Raneklint. I en ny artikel från Columbus publicerad i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon