Bröllopstorget, Familjeliv, Happyuser, HTML5, CSS3 etc, stampen Featured, Javascriptramverk, Nyheter, Övriga / Custom CMS

Community i realtid på Familjeliv uppmuntrar till interaktivitet

In Featured, Javascriptramverk, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Att kunna se när något händer i realtid har alltid intresserat oss. I rätt sammanhang fungerar det även på internet. Några som gör det jättebra i sin relansering är Stampenägda Familjeliv.se. De har släppt en widgetliknande 468 pixlar bred ticker som på startsidan ständigt visar rubrikerna till de tiotusentals (!) foruminlägg som dagligen författas. Finns den här typen av aktivitet i communityt/forumet är det verkligen motiverande att visa upp den och därmed få en typ av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa all information och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Och där dog den och är numera bara baserad på de fem senaste som hämtas in en enda gång. Den fins realtidsfunktionen hat stängts av. Drog den för mycket kräm och tid när startsidan skulle laddas in, eller vad?

  2. Författare

    Och där dog den och är numera bara baserad på de fem senaste som hämtas in en enda gång. Den fins realtidsfunktionen hat stängts av. Drog den för mycket kräm och tid när startsidan skulle laddas in, eller vad?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.