Community i realtid på Familjeliv uppmuntrar till interaktivitet

In Featured, Javascriptramverk, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Att kunna se när något händer i realtid har alltid intresserat oss. I rätt sammanhang fungerar det även på internet. Några som gör det jättebra i sin relansering är Stampenägda Familjeliv.se. De har släppt en widgetliknande 468 pixlar bred ticker som på startsidan ständigt visar rubrikerna till de tiotusentals (!) foruminlägg som dagligen författas. Finns den här typen av aktivitet i communityt/forumet är det verkligen motiverande att visa upp den och därmed få en typ av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Och där dog den och är numera bara baserad på de fem senaste som hämtas in en enda gång. Den fins realtidsfunktionen hat stängts av. Drog den för mycket kräm och tid när startsidan skulle laddas in, eller vad?

  2. Författare

    Och där dog den och är numera bara baserad på de fem senaste som hämtas in en enda gång. Den fins realtidsfunktionen hat stängts av. Drog den för mycket kräm och tid när startsidan skulle laddas in, eller vad?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.