Consid köper upp bolag, satsar på Pokémon

In Metodik, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Consid har inlett hösten med bolagsförvärv. Och ett Pokémon-stipendium. Gällande förvärvet är det Imentum grundat i Uppsala 2004 som tas över. Företaget har ett 30-tal anställda och omsatte 36 miljoner kronor 2015. Imentum erbjuder konsulttjänster inom systemutveckling och verksamhetsutveckling och har kontor i Stockholm, Linköping och Uppsala. På kundlistan finns Klarna och Swedbank. Förvärvet innebär för Consid att de förstärker sina kontor i Stockholm och Linköping och samtidigt etablerar sig i Uppsala....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment