Coop flyttar ut inloggade delar av webbplatsen till extern leverantör

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under det första kvartalet 2019 har Coop gjort några större förändringar i sitt arbete med webb, appar och kundupplevelse. Under ett decennium har det varit en strikt integrerad Episerver och .NET miljö som använts inom matjätten. Som fick sköta allt från extern webb, inloggat läge, kortuppgifter, receptbank, och mycket därtill. Samma lösning användes delvis även för den egna e-handeln (läs mer om den här) och olika innovativa startup-samarbeten. Men i samband med medlemskortbytet från Visa till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon