Coop släpper CoopNet, nytt koncerngemensamt intranät

In Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I en nyhet från Nansen framgår det att hela organisationen bjöds in när Coop tog fram sitt nya, koncerngemensamma intranät CoopNet på EPiServer 8 i april 2015. Idéer, koncept och önskemål ska ha bearbetats i flera steg. Målet var att bygga ett framtidssäkert internt kommunikationsverktyg som medarbetarna verkligen känner för och till 100% upplever som ett viktigt stöd i det dagliga arbetet. Intranätet är sedan start uppbyggt med ett flertal mätpunkter för analys och att hela tiden...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.