Cortefiel utmanar och öppnar e-handel för svenskar på Salesforce Commerce

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt.
Cortefiel är ett av Europas större modehus och klädretailer med huvudsäte i Spanien, där även Zara huserar. De har nyligen uppdaterat sin egen onlineretail, som numera även riktar sig mot svenskar och kunder i på de Skandinaviska marknaderna. Detta på en uppdaterad Salesforce Commerce Cloud, samma lösning som de var bland de första att börja använda efter att namnet förändrades från Demandware.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  J.Lindeberg väljer Grebban som ny partner inom strategi, teknik och design

Cortefiel använder sig av produktlistningar med färgval och storlekar direkt tillgängliga, enligt Demandwares klassiska anpassningsmöjligheter. På produktsidenivå finns en animerad ”lägg i varukorg” samt en längre listning av flera redan förinladdade produktbilder i löp. Euro används som valuta i nästan samtliga europeiska sajter.

Cortefiel ägs av bolaget Tendam som omsätter runt 1 miljard euro och har 10 300 anställda.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.