CoverItLive nästa aktör att visa egen reklam på Aftonbladet.se

In Featured, Gratis, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Aj då Aftonbladet.se, Expressen.se, SvD.se, DN.se med flera. Nu väljer kanadensiska DemandMedia med CoverItLive att utnyttja sitt licensavtal och drar nytta av all den trafik ni genererat åt dem. I sin widget kör de upp en 250*230 pixlar stor, 10 sekunders lång annons i bulk-textformat. Aftonbladet.se och SvD.se använder vid valda tillfällen dessa CoverItLive på så framlyfta platser som i topp på startsidan. Vissa av aktörerna ovan har valt att köpa loss licenser och slipper då...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det stämmer inte i Aftonbladets fall. Vi har valt att sedan starten betala för en full licens. Den skärmdump du visar är en partnersajt som ligger på dagensmedia.se.

  2. Nej, du skriver att CoverItLive är nästa aktör att visa egen reklam på aftonbladet.se, vilket inte stämmer. Dagensmedia.se är inte aftonbladet.se.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.