CoverItLive nästa aktör att visa egen reklam på Aftonbladet.se

In Featured, Gratis, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Aj då Aftonbladet.se, Expressen.se, SvD.se, DN.se med flera. Nu väljer kanadensiska DemandMedia med CoverItLive att utnyttja sitt licensavtal och drar nytta av all den trafik ni genererat åt dem. I sin widget kör de upp en 250*230 pixlar stor, 10 sekunders lång annons i bulk-textformat. Aftonbladet.se och SvD.se använder vid valda tillfällen dessa CoverItLive på så framlyfta platser som i topp på startsidan. Vissa av aktörerna ovan har valt att köpa loss licenser och slipper då...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det stämmer inte i Aftonbladets fall. Vi har valt att sedan starten betala för en full licens. Den skärmdump du visar är en partnersajt som ligger på dagensmedia.se.

  2. Nej, du skriver att CoverItLive är nästa aktör att visa egen reklam på aftonbladet.se, vilket inte stämmer. Dagensmedia.se är inte aftonbladet.se.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.