Crocs bygger e-handel med kanalidentifiering på ny Salesforce Customer 360 Commerce

In E-handel, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce Commerce Cloud användaren Crocs berättar i oktober att de blir ett av de första kundföretagen att testa nya Salesforce Customer 360. De vill knyta ihop flera Salesforce initiativ som Service Cloud och Commerce Cloud för en "unified cross-channel experience". Genom ett och samma ID hoppas Crocs bli bättre på att låta alla sina system känna igen en kund oavsett vilken kanal de vill engagera sig i eller hur de väljer att identifiera sig själva. Crocs Vice President...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon