CXM-, CMS och e-handels trender inför 2014, tidigare missberäkningar

In CXM, Featured, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

CMSWire har publicerat fem uppenbara CXM-trender i sin "Key CX Trends for 2013": 1. Personalization - Med big data trenden blev det möjligt att skapa styrda och intima budskap, något som kallas en förutsättning för att nå ut idag. 2. Channel convergence - Web chat. Email. Textmeddelandens. Kundmottagningsplatser. In-store displays. Alla kanaler måste fungera tätt ihop. 3. Mobile - Mobil handel gick till att bli ett absolut måste. 4. Shared Experiences - Ett måste är att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. 2009 års profeterna hade inte helt fel! Att R&D saknar ned stämmer inte.. 2008 var de galet ute..

Leave a Comment