dagens media, dig, Escenic, idg, internet world, resume, Roxen, Wordpress Escenic, Nyheter, Roxen

Dagens Media DIG med WordPress släpps innan Escenic är färdigkonfigurerat

In Escenic, Nyheter, Roxen by edenstrom3 Comments

Innan installationen av norska Escenic CMS är på plats så slår Talentum Group-ägda Dagens Media upp portarna för “nyhetsbrevet” (sajt uppdaterad en gång i veckan som kan mailas ut) DIG. Det gör att DIG ligger på samma E-drum och (uppdaterad i BBEdit 6.5.2) Microsoft VB-skrivna sidor och CMS som modertidningen.

Ingen hemlighet direkt att Dagens Media och Resume.se (på Roxen) allt mer närmar sig IDG och speciellt IW (som i sin tur säger sig fokusera allt mer på “e-handel”). Idag bedömer jag att drygt hälften av reklam- och mediatidningarnas nyheter har en digital anknytning.
dagens media, dig, Escenic, idg, internet world, resume, Roxen, Wordpress Escenic, Nyheter, Roxen

En läsare av den här bloggen, Ola Eriksson, står bakom. På DIG använder han dessutom material samt länkar tillbaka till sin privata WordPress blogg http://digmar.wordpress.com.

Vi har mer på samma ämne:  WP Engine WordPress köper bolag och topprekryterar från Adobe för att ta Gartner position

Kommentarer

  1. Pingback: Så tycker bloggarna « [digmar]

  2. Som gammal E-drumutvecklare är det kul att se att E-drum fortfarande hänger kvar. När det begav sig var det en endast ett redaktörsgränssnitt. Frontend skrevs skräddarsytt per sajt. Hur det står till nu vette fåglarna.

  3. Som gammal E-drumutvecklare är det kul att se att E-drum fortfarande hänger kvar. När det begav sig var det en endast ett redaktörsgränssnitt. Frontend skrevs skräddarsytt per sajt. Hur det står till nu vette fåglarna.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.