Dagens Media DIG med WordPress släpps innan Escenic är färdigkonfigurerat

In Escenic, Nyheter, Roxen by edenstrom3 Comments

Innan installationen av norska Escenic CMS är på plats så slår Talentum Group-ägda Dagens Media upp portarna för ”nyhetsbrevet” (sajt uppdaterad en gång i veckan som kan mailas ut) DIG. Det gör att DIG ligger på samma E-drum och (uppdaterad i BBEdit 6.5.2) Microsoft VB-skrivna sidor och CMS som modertidningen.

Ingen hemlighet direkt att Dagens Media och Resume.se (på Roxen) allt mer närmar sig IDG och speciellt IW (som i sin tur säger sig fokusera allt mer på ”e-handel”). Idag bedömer jag att drygt hälften av reklam- och mediatidningarnas nyheter har en digital anknytning.

En läsare av den här bloggen, Ola Eriksson, står bakom. På DIG använder han dessutom material samt länkar tillbaka till sin privata WordPress blogg http://digmar.wordpress.com.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Min Stora Dag köper in Salesforce Marketing av Axenon NoA

Kommentarer

  1. Pingback: Så tycker bloggarna « [digmar]

  2. Som gammal E-drumutvecklare är det kul att se att E-drum fortfarande hänger kvar. När det begav sig var det en endast ett redaktörsgränssnitt. Frontend skrevs skräddarsytt per sajt. Hur det står till nu vette fåglarna.

  3. Som gammal E-drumutvecklare är det kul att se att E-drum fortfarande hänger kvar. När det begav sig var det en endast ett redaktörsgränssnitt. Frontend skrevs skräddarsytt per sajt. Hur det står till nu vette fåglarna.

Leave a Comment