Dagligvarunytt.se vill bli ledande på ny teknisk tidningsplattform

In Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För inte länge sedan var tidnings-CMS och all digital innovation som löpande skapades för svenska nyhetsläsare från mediehusen en hel egen kategori här på MKSE.com. Numera rör tidningars digitala utmaningar mest nedläggningar, sammanslagningar, flytt till billigare open source produkter och en ökad mängd 404-or från nedlagda tidigare tjänster. Det är därför kul att se att Dagligvarunytt.se, tidigare Icanyheter, släpper nytt idag: "– Nu kan vi bli ledande även digitalt. Och att man kan göra allt delbart...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon