Bonnier News riktar om sin Omni-app Aware, nu mer mot fastighet

In Android, iPhone, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För att konvertera utförda bolagsförvärv, som WordPress CMS-användaren Fastighetsnytt.se övertagna 2017, pushar Bonnier News lite extra för sin nya, egna "Omni-app" Aware App denna höst. Mediahusets 2019-släpp Aware App är en nyhetsaggregerande app som ska samla nyheter från hela näringslivet och fastighetsbranschen på ett och samma ställe. Aware App började med en vision hos Anders Eriksson som ville få ihop Dagens Industri med de mer nischade tidningarna inom Bonnier Business Media. Så att användare uppdateras med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon