Bonnier News riktar om sin Omni-app Aware, nu mer mot fastighet

In Android, iPhone, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För att konvertera utförda bolagsförvärv, som WordPress CMS-användaren Fastighetsnytt.se övertagna 2017, pushar Bonnier News lite extra för sin nya, egna ”Omni-app” Aware App denna höst.

Mediahusets 2019-släpp Aware App är en nyhetsaggregerande app som ska samla nyheter från hela näringslivet och fastighetsbranschen på ett och samma ställe. Aware App började med en vision hos Anders Eriksson som ville få ihop Dagens Industri med de mer nischade tidningarna inom Bonnier Business Media. Så att användare uppdateras med dagens viktigaste branschnyheter, får överblick och kan lita på att de inte missar något. Men främst är det Bonnier titlar. Tidigare ingick även Medievärlden och Veckans Affärer i appen. Men efter senaste tidens nedläggningar verkar inriktningen nu enbart gå mot den mer kapitalstarka fastighetssektorn och de egna titlarna inom branschen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Samhällsfastighetsledaren väljer WordPress och handlar upp ny byrå

Aware erbjuds kostnadsfritt och utöver Fastighetsnytt finns bostads- och fastighetsdelarna från egna sajterna Di, DN och Byggindustrin till en start.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss