Därför öppnar Nordea upp sitt egna AI-labb

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CRM Customer Relationship Management, CXM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mattias Fras som jobbar som gruppansvarig för AI Hub på Nordea berättar att banken idag släpper loss nya Nordea AI Hub. Nordea vill med satsningen internt på banken lära sig mer och kunna utvärdera nya verktyg och metoder som bygger på t ex artificiell intelligens. De berättar att de även gärna vill göra egna PoC-implementeringar för att visa upp eventuella affärsvärden.

”- Vi accelererar vår AI-strategi och styrningsmodell via hub & spoke-installationer operativt.”

På detta sätt definierade eConsultancy hub spoke i samband med CXM-anpassade/agila org.formationer

Säger Mattias Fras. AI Hub är knutet till Nordeas egna nya Data Science Lab (DSL) som fungerar som enDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Adobe och Google gör gemensam sak med Firefly och Bard generisk AI


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon