De nya svenska AI-bolagen, fokus på performance och personalisering

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Allt fler svenska AI-produktbolag inriktade på digitala projekt eller e-handel ser dagens ljus under 2019. Ett av dem är startupen ShimmerCat som enligt ett meddelande till MKSE.com syftar att revolutionera e-handelsmarknaden med sin nykompilerade AI-mjukvara. ShimmerCats syfte ska vara att automatiskt optimera bilder och laddningstider för krävande e-handelsplatser. Helt i tiden med "perf" fokus och målet att bibehålla kunders intresse med snabba laddtider och dugliga kundupplevelser. ShimmerCat ska ha hjälpt sina kunder att få 30 till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon